Wij stoppen ermee…

Wij starten 2019 met een grote verandering. Na maanden van twijfelen, nadenken, veel traantjes en nog wat meer getwijfel… is het nu tijd om de knoop definitief door te hakken.


 
Lelastof begon als een droom, een prachtig avontuur, ééntje waar ik vol goesting en met veel steun van mijn man ben aan begonnen. Jullie waren vanaf dag 1 super, we hadden vooraf nooit kunnen dromen dat ons klein webshopje zou uitgroeien tot zo’n succesvol verhaal, algauw “moest” ik noodgedwongen mijn werk en studies opzeggen om alles te kunnen bolwerken, ons derde spruitje Leon zat daar natuurlijk ook wel voor iets tussen ;-).
 


Het werd puzzelen en zoeken om al ons werk rond te krijgen én voldoende tijd over te houden voor ons gezin van 3 kleine bengeltjes. Na deze zomervakantie met drukke solden en heel wat workshops, bleek dat ook ik maar een mens ben en 24 uur per dag ook voor mij soms te kort zijn. 


 
Ik kreeg mijn “klop”… Maanden en misschien wel jaren ging ik over mijn grenzen heen om alles voor iedereen heel erg goed te willen doen, maar dat ging plots niet meer, de kleinste taakjes leken opeens gigantische opdrachten. Een mail sturen, pakjes klaarmaken, nieuwe stofjes inputten in onze webshop, zelfs een wasmachine insteken, … het ging niet meer… het energievatje was leeg. 

En op je 31ste moeten toegeven dat het even niet meer gaat, dat is géén pretje (niet dat dat ooit een pretje is natuurlijk).
 

Het spreekt voor zich dat het geen evidente beslissing is om een punt te zetten achter Lelastof, ook nu nog schrijf ik dit met tranen in de ogen, maar het is tijd voor een nieuw avontuur, nieuwe mensen en nieuwe uitdagingen. 


 
Wij willen jullie samen vanuit het diepste van ons hart bedanken voor jullie vertrouwen tijdens deze (bijna) 4 jaar. Voor jullie enthousiaste mailtjes, telefoontjes en prachtige creaties, voor jullie bezoekjes aan ons bakstenen winkeltje, voor de vriendschappen die ik eraan overhou.
 


Ik ben ook écht trots, trots op mezelf én op mijn man, we hebben het toch maar eventjes gedaan hé … en dat nemen ze ons niet meer af :-). Het is dan ook met opgeheven hoofd dat we afscheid nemen van jullie allen.
 


Op naar nieuwe grote avonturen, want die komen er sowieso, we dromen alweer voluit van nieuwe plannen.


 
Ik hoop jullie nog vaak te mogen ontmoeten in creatief Vlaanderen/Nederland (online of in ’t “echt”),
 
 

Merci voor de voorbije jaren xx

Silke & Bart www.lelastof.be
 
PS = De stopzetting gaat uiteraard gepaard met grote kortingen. Op de (nog) niet afgeprijsde stoffen is er 40% korting met de code “stop40”. De stoffen die reeds afgeprijsd werden krijgen uiteraard geen extra 40% korting.
 
Op de kledij die nog niet werd afgeprijsd geven we 50% korting met de code “stop50”.
 


Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingcodes, gewonnen waardebonnen enz., aangekochte cadeaubonnen kunnen uiteraard wel nog worden gebruikt. We blijven zéker nog enkele maanden online. We durven ook rekenen op jullie begrip op langere wachttijden qua levering, want het zal wellicht druk worden online + we zitten midden in de feestperiode …