Wie zijn wij?

Lelastof is een klein familiebedrijf, de naam is ontstaan uit de eerste 2 letters van onze zoon Lennaert en dochter Lauren, half juli 2016 werd ons gezinnetje uitgebreid met kleine Leon, kwam dat even goed uit dat die naam ook met een “Le” begon :).

Wij zijn Bart en Silke, samen vormen we ‘n sterk team en vullen we elkaar goed aan om zo iedere dag onze website, mailtjes, facebookpagina, telefoontjes etc. te beheren. Met héél veel liefde knippen we telkens weer jullie stofjes af om ze zo goed verpakt naar de post te brengen. Nieuwe collecties uitkiezen doen we ook samen, ja zelfs onze kinderen kiezen soms mee … zo zie je maar, Lelastof wordt eigenlijk gerund door 5 grote en kleine mensjes.

Het idee om een stoffen webshop te starten begon ergens in 2013, de passie voor mooie stoffen en handgemaakte creaties gemengd met heel wat ambitie, doorzettingsvermogen en goesting voor het ondernemen resulteerden uiteindelijk in onze webshop Lelastof. We werken er iedere dag hard aan om ons op de kaart te zetten en service is voor ons het allerbelangrijkste.

Intussen verkopen wij ook vrolijke kinderkleding van de merkjes Lily Balou, Liv+Lou, Baba, Mim Pi, Maxomorra, Smafolk, …  eindelijk is ook onze tweede droom gerealiseerd.

We hopen jullie telkens blij te kunnen maken wanneer de postbode aan de deur staat en staan klaar om jullie vraagjes, twijfels, opmerkingen te beantwoorden per e-mail of telefoon. Wij zijn ook 4 keer per week enkele uren open, hier leest u er iets meer over.

Tot gauw online of in het echt ;).
Groetjes,

Bart, Silke, Lennaert, Lauren en Leon