See You at Six winter 2018

Laat die winter maar komen! Een presentatie van een nieuwe Collectie om u warm te houden..

Voila, het is gelukt! Vandaag stellen we jullie met heel veel plezier en een klein beetje trots de nieuwe wintercollectie voor. Op de 6de.. Het kon niet beter! 😀
Het is een symbiose geworden van Romantisch & Stoer, Urban & Nature, Klassiek en Modern en dat alles in een kleine collectie van 6 prints, 2 gabardine twills en bijpassende stoffen en boordstoffen. Deze lijn hebben ze geprobeerd door te trekken in zowel de prints als in de creaties en de beelden zodat het een krachtig geheel zou worden. Ook hebben ze weer 2 schone feestelijke ronde veters die zo mooi in het geheel passen dat ik er blij van word! Ze hebben heel veel plezier beleefd om deze reeks te maken hoewel er hier en daar ook wat problemen opdoken zoals gewoonlijk, maar daarover later meer… 

Ook werkten ze heel hard aan hun eerste officiële patroontje dat eindelijk beschikbaar zal zijn. Ze hadden wat vertraging met het ontwikkelen omdat ze ondertussen ook nog een huisje hebben gekocht met een geschikte werkplaats om beter en efficiënter te kunnen werken. Ze verhuizen begin januari naar ons nieuwe (werk)plekje in het mooie Limburg met alle rompslomp vandien. Ook daar moesten ze mentaal even een klik maken, maar ondertussen zijn ze aan het idee gewend en kijken ze er naar uit! 

Zo, genoeg gepalaverd! Ze leefden hen weer helemaal uit met de nieuwe stoffen en het duizelde hen van de combinatiemogelijkheden! Voor de fotoshoot gingen ze deze keer naar Antwerpen.

Wegens slechte weersvoorspellingen trokken ze deze keer naar een kleine loft met veel ramen in de stad en een mini dakterras van 3 op 4 meter werden voor de gelegenheid hun studio. Ziehier, de nieuwste See You At Six collectie! Laat die winter maar komen!