See You At Six Playtime Herfst 2018

De vrolijke echo’s van spelende kinderen op volle speelpleinen, het geluid van trekkende eenden naar het zuiden en de lokroep van avonturen in het bos.
De laatste zachte gouden zonnestralen van het jaar en de frisse geur van vers gevallen regen op knisperende bruine bladeren. Dat is herfst!

Bij het nieuwe seizoen hoort ook een nieuwe collectie! Eéntje in de Playtime reeks. De vijfde alweer! Voorgesteld door kinderen maar zeker niet alleen voor hen! SYAS introduceert ook een nieuwe stofkwaliteit: een fantastisch te verwerken katoen gabardine twill die beter bij de koele seizoenen aansluit met een groot draagcomfort en die wat kreukvriendelijker is. Niet onbelangrijk! Dun genoeg om soepel te vallen en met z’n 130 gram dik genoeg om ongevoerd te verwerken.

Deze prachtige collectie mag je 5 oktober verwachten, om middernacht komen ze zoals steeds online te staan. Wij kochten uiteraard opnieuw de volledige collectie, maar de ervaring heeft ons inmiddels geleerd dat het snel kan gaan… Wacht dus best niet té lang om jouw favoriete stof te bemachtigen.