See you at six playtime collectie

Het is zover! Het was even wachten maar daar is de nieuwe see you at six collectie nu wel écht bijna! Vrijdag 16 juni is het zover (noteren met fluostift in jullie agenda’s… 🙂 ).
De nieuwe collectie is werkelijk prachtig en perfect te combineren met elkaar, er zit zelfs matching boordstof bij!
Uiteraard kochten wij meteen de volledige collectie op, zo kunnen jullie naar hartelust mixen & matchen voor jezelf of jullie kinderen!

Ik laat graag Naomi van See you at six het zelf even uitleggen hieronder (bron: blog van Soft Cactus):

” De collecties zullen heel wat kleiner en gevarieerder worden. We kozen deze keer niet voor viscose, maar voor een combinatie van een High Density Cotton Lawn en een French Terry in een prachtige kwaliteit, aangevuld met nog wat anders leuks. Het is de bedoeling dat de collecties sneller op elkaar gaan volgen en op elkaar gaan aansluiten qua kleur, sfeer en gevoel zodat je een soort van capsule wardrobe zou kunnen creëren voor je kind. De volgende collectie is namelijk ook al in productie en zal voor half september zijn als alles goed gaat.”

Ze zijn iets duurder dan normaal maar ook hier laat ik Naomi dat zelf even nuanceren (bron: blog van Soft Cactus):

“We zochten de hele globe af naar kwaliteitsstoffen. Hoge kwaliteit en lage prijzen gaan echter zelden samen. De prijzen liggen dan ook wel wat hoger dan jullie van ons gewend zijn. Het is mijn enige bezorgdheid in het hele verhaal naar jullie toe, maar wij vinden ze elke euro die we er meer voor neertelden waard! We zochten de beste prijs – kwaliteitsverhouding en hebben getracht een zo eerlijk mogelijke prijs te berekenen. “