Retouren & omruilen:
Wij hopen dat u in eerste instantie tevreden bent met uw aankoop. Maar indien de kleertjes die u bestelde iets te klein of te groot zijn, dan heeft u het recht om deze te retourneren (of te ruilen indien wij de gewenste maat op voorraad hebben).

Hoe kan ik mijn artikel retourneren?
Het artikel dient binnen een termijn van 2 weken goed verpakt terug worden bezorgd op ons adres, in onbeschadigde en ongebruikte toestand (mét label) en voldoende gefrankeerd, samen met het retour- & omruilformulier die bij uw bestelling werd geleverd (mocht u dit formulier niet meer vinden, mag u ons ’n mailtje sturen via info@lelastof.be).

Hoe kan ik mijn artikel ruilen?
Indien u wenst te ruilen, plaats dan aub een nieuwe bestelling in onze webshop, deze mag u meteen betalen, op die manier hoeft u niet lang te wachten op de juiste maat/het juiste kleur. Indien er verzendkosten worden aangerekend voor deze nieuwe bestelling, vergoeden we die samen met je teruggestuurde artikelen terug (zo delen we de kosten van retour).

Vervolgens doorloopt u dezelfde stappen als bij ’n gewone retour.

Retouradres:
Lelastof
Roesbruggestraat 38
8691 Alveringem (Beveren aan de Ijzer)
België (West-Vlaanderen)

Voorwaarden retouren & omruilen:
* Items gekocht tijdens de solden of bij kortingen van 30% en meer kunnen niet geretourneerd worden.
* U heeft 14 dagen de tijd om te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de aankoop niet meer ontbonden worden en is die definitief.
* De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd, ongedragen, voorzien van het prijskaartje en in ’n degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Indien dit niet het geval is kunnen wij uw aankoop niet terugbetalen.
* Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
* De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.
* Bij retourzendingen trekken wij de verzendkost van € 3,5 (België) of € 6 (Nederland) af van uw aankoopbedrag, ook wanneer u kon genieten van gratis verzending moeten wij dit helaas doen, anders geraken we zelf niet uit de kosten. We durven hopen op uw begrip hiervoor.
* Bij omruilen vergoeden we u de eventueel aangerekende verzendkost bij het nieuwe artikel wél (zo delen we de retourkosten).
* Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (exclusief verzendkosten) binnen de 7 dagen aan u worden overgemaakt.