Pas na ontvangst van betaling van uw bestelling, sturen wij het pakje op of kan ‘t opgehaald worden. Uw pakje bezorgen kan op 3 manieren:

Verzending met Bpost
Lelastof werkt met een vaste verzendingskost voor Belgische klanten van € 3,5, ongeacht het gewicht van uw pakje of de manier van verzenden (brievenbuspost of pakketpost). De verpakking van ‘t pakje is op onze kosten. Indien u besteld en betaald voor 15u proberen wij de volgende werkdag reeds te leveren, maximum 2 werkdagen later ontvangt u uw pakje met Bpost bij u thuis.

Vanaf + € 50 leveren wij reeds gratis in België én Nederland, bij het afrekenen in het winkelmandje, vinkt u hiervoor de optie ‘gratis levering’ aan.

Wij leveren ook in Nederland voor €6, dit wordt verzonden via pakketpost van Bpost. Verzenden naar Nederland duurt gemiddeld 2 werkdagen. Gratis verzending in Nederland ook vanaf bestellingen van + € 50.

Versturen naar andere landen is ook mogelijk, contacteer ons vrijblijvend voor meer inlichtingen hieromtrent. Afhankelijk van welk land, wordt er een meerprijs toegekend.

Zelf afhalen
Voor mensen die dichtbij wonen of een autorit richting kust niet ontzien, kunnen pakjes ook zelf opgehaald worden op ons adres Roesbruggestraat 38, 8691 Alveringem (Beveren). Hiervoor kan er via e-mail een afspraak worden gemaakt samen met u. Zelf ophalen is uiteraard helemaal gratis.