LELASTOF FOR LIFE

Net zoals vorig jaar zetten wij met Lelastof.be ons beste beentje voor om een prachtig initiatief te steunen. Dit jaar verloren we ons hart aan De Zonnegloed. Dieren die niet terug naar de natuur kunnen krijgen een nieuwe thuis en dit voor de rest van hun leven in dit prachtige domein.

Veel dieren bevinden zich in benarde situaties. Veel exotische dieren maar ook inheemse dieren leiden geen dierwaardig leven en menselijk handelen is daar vaak de oorzaak van. Denk aan illegale handel, particulier bezit, exploitatie in entertainment of onderzoek. Stichting/vzw De Zonnegloed schenkt deze dieren een nieuw leven. Dit heet een Sanctuary: een veilige haven, een warm nest. 

De dieren die bij stichting/vzw De Zonnegloed binnenkomen werden vaak verwaarloosd, zowel qua verzorging als sociale omgeving. Bij stichting/vzw De Zonnegloed krijgen zij de professionele zorg die zij nodig hebben, zodat ze weer ‘dier’ kunnen zijn. Deze verzorging is onder te verdelen in drie categorieën: veterinaire zorg, voeding en gedrag. (meer info? klik hier https://www.dezonnegloed.be )

Help de mensen en dieren van de Zonnegloed en steun hen d.m.v. onze actie! 

Wij verkopen toepasselijke bedeltjes ten voordele van de Zonnegloed. Er kan gekozen worden tussen 2 verschillende naaimachines of een (stof) schaar. Deze kunnen gebruikt worden als sleutelhanger, ter decoratie in een armbandje, halsketting of zelfs bevestigd worden aan kledij. 

Koop hier uw bedeltje van lelastof for life

 

* MUSIC FOR LIFE *

Lelastof for life: Schaar

1.50
1.50
1.50

Alvast dank , Silke & bart